F.Ü. Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sayın Ayşe YIRIK hanımefendi ile tanışma ve istişare maksadıyla bir araya gelindi.

11.08.2021 12:18

Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahar DEMİREL, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu GEZER ŞEN ve yönetim kurulu üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Onur YERLİKAYA ŞAŞMAZ, Elazığ Valisi Sayın Erkaya YIRIK’ın eşi Sayın Ayşe YIRIK hanımefendi ile tanışma ve istişare maksadıyla bir araya geldiler.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü ile başarılı çalışmalarda bulunan Sayın Ayşe YIRIK hanımefendinin ev sahipliğine gerçekleşen buluşmada Sayın Ayşe YIRIK ve FÜKÇAM işbirliği ile şehrimizde Aile ve Kadın konuları ile ilgili yapılabilecek faaliyetler hakkında görüşülüp fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda FÜKÇAM Müdürü Prof. Dr. Bahar DEMİREL, Üniversitemizden bir hediyeyi Sayın Ayşe YIRIK hanımefendiye takdim ettiler.